Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

КМВА: Зведення від голови КМВА Миколи Жирнова за 30 березня

30 березня 2022 року, 21:22

Дорогі кияни, бажаю здоровʼя!

Ситуація довкола Києва складна, але контрольована.

Вище російське військово-політичне керівництво заявило про зменшення активності військ зі сторони Чернігівського та Київського напрямків. Однак розслаблятися не варто. Тому Київ продовжує готуватися до оборони.

Безперервно працюють наші сили Протиповітряної оборони. Вони запобігають сотням жертв, руйнації будинків та пожеж внаслідок ракетних обстрілів.

Через застаріле озброєння російської федерації більшість випущених ними ракет та авіабомб – не детонує. Піротехнічні підрозділи служби з надзвичайних ситуацій за добу знешкодили 309 вибухонебезпечних предметів.

Військова адміністрація продовжує допомагати з евакуацією населення.

Сьогодні столиця на транзитному евакуаційному пункті прийняла з Чернігова та Ірпеня 350 біженців, з них — 5 поранених. Людям надана відповідна медична та психологічна допомога. В найближчий час їх буде відправлено у безпечні міста України.

Комунальні служби міста продовжують працювати у посиленому режимі.

Для зручності переміщення киянам між правим та лівим берегом відкрито Південний міст. Він працює лише для громадського автотранспорту.

Усі продовжують працювати на перемогу та оборону столиці.

Разом – ми сила!

Слава Україні!

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]