Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

КМВА: Зведення від Миколи Жирнова за 23 березня

23 березня 2022 року, 21:55

Дорогі кияни, бажаю здоровʼя!

Обстановка довкола Києва залишається складною, але контрольованою.

Через свою неспроможність зайти до Києва або оточити його, противник продовжує обстрілювати житлові райони столиці.

Протягом поточної доби внаслідок артилерійського обстрілу постраждали 4 будинки Шевченківського району та один торговий центр у Святошинському районі. На щастя, загиблих немає, але є 4 поранених. Їм надано необхідну медичну допомогу.

Також увечері зазнала обстрілу парковка біля торгового центру у Подільському районі. Попередньо одна людина загинула, троє зазнали поранень.

Поблизу Києва щодня точаться запеклі бої. Це, в першу чергу, стосується Житомирського та Вишгородського напрямку.

Збройні сили України змушують противника відчувати себе як в пеклі, завдаючи удари його живій силі та техніці. Наші воїни переповнені бажанням помститися за знищені міста і села, за вбитих дітей, жінок, літніх людей, за понівечені церкви, за біль та страждання, які вони принесли Українському народові.

З кожним днем все більше і більше людей вступають до лав ЗСУ. Все більше міцніє наша сила.
Київ продовжує жити в прифронтових умовах. Продовжують стабільно працювати всі комунальні служби, підприємства критичної інфраструктури.

Противник нахабно вдається до інформаційної кампанії – розповсюджує неправдиву інформацію. Так, черговий фейк, що тисяча морських піхотинців рф на катерах їдуть Київським морем до центру столиці. Це не відповідає дійсності. Це повна маячня. Просимо довіряти лише офіційній інформації, перевіреним джерелам, не панікувати.

Продовжується доставка гуманітарної допомоги. Першочергово гуманітарна допомога направляється до закладів охорони здоровʼя. За рішенням командувача сил оборони, вилучається техніка на потреби оборони, в тому числі інженерна – для обладнання фортифікаційних споруд та створення загороджень. Просимо підприємців з розумінням поставитися до цих заходів. Законодавством України передбачена компенсація за вилучену техніку.

Продовжується виконання заходів щодо посилення оборони міста.
Нагадую, з 20:00 до 07:00 діє комендантська година. У цей час не можна виходити зі своїх будинків, окрім як для переміщення в укриття.

Дотримуйтеся правил воєнного часу і ми переможемо!

Слава Україні!

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]