Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

КМВА: Зведення від Миколи Жирнова за 31 березня

31 березня 2022 року, 21:49

Бажаю здоровʼя, дорогі кияни!

Доба у столиці минула спокійно!

Завдяки стійкій обороні та героїчним діям наших військ, ситуація довкола міста покращується.Цивільна інфраструктура столиці поступово набирає обертів.  Відновлюють роботу підприємства, установи, а також обʼєкти сфери торгівлі та обслуговування.

Однак на підступах до столиці все ще ведуться бої. Військові закликають бути обачними, особливо в лісопаркових зонах, на узбережжях рік та озер, на дорогах. На звільнених територіях українські військові та підрозділи ДСНС проводять зачищення та розмінування територій.

Не слід нехтувати сигналами повітряної тривоги! Необхідно одразу слідувати до найближчих укриттів, розташування яких можна дізнатися через додаток “Київ Цифровий”. Для зручності користування в укриттях встановлено підключення до безкоштовного Wi-Fi. На сьогоднішній день до інтернету підключено вже 805 бомбосховищ по Києву.

Військова адміністрація міста Києва продовжує логістично забезпечувати гуманітарною допомогою соціальні обʼєкти столиці. Так сьогодні до унікальної медичної установи столиці дитячої лікарні “Охматдит” були передані необхідні медикаменти, засоби особистої гігієни та продукти харчування довготривалого зберігання.

Ми разом працюємо на перемогу!

Слава Україні!

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]