Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

КМВА: Зведення від Миколи Жирнова за 5 квітня

05 квітня 2022 року, 20:46

Дорогі кияни, бажаю здоровʼя!

У зоні відповідальності угруповання сил оборони Києва, ситуація залишається контрольованою, без змін.

Столиця продовжує жити в режимі воєнного стану.

В Києві та області проводиться робота щодо виявлення та ліквідації груп інформаторів російських спецслужб. У звільнених населених пунктах Київщини тривають аварійно-відновлювальні заходи, розмінування місцевості та знешкодження вибухонебезпечних предметів. Продовжується робота з нарощування рубежів оборони. Військовослужбовці вмотивовані, у повній бойовій готовності виконують завдання за призначенням, мають високий бойовий дух.

Також зберігається висока ймовірність нанесення противником ракетних ударів по елементам військової та цивільної інфраструктури Києва. Тому не слід нехтувати сигналами повітряної тривоги – одразу слідуйте до найближчого укриття.

У посиленому режимі працює інфраструктура міста. Містянам надаються усі комунальні послуги. У Києві оновлено рух наземного пасажирського транспорту, який курсуватиме з 8:00 до 19:00. Метрополітен здійснює перевезення пасажирів із 7:30 до 19:00. Потяги курсуватимуть через Південний міст, відновлено роботу пересадочного вузла «Площа Льва Толстого» – «Палац спорту».

У столиці продовжує працювати гуманітарний штаб, який накопичує резерви та забезпечує медикаментами, продуктами та предметами першої необхідності людей літнього віку, осіб з інвалідністю та матерів з маленькими дітьми. Крім того, заклади харчування Києва організовують та видають близько 55 тисяч обідів особам з малозахищених категорій.

Разом працюємо на перемогу, захищаємо та обороняємо нашу столицю!

Разом до перемоги!

Слава Україні!

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]