Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

КМВЦА: Історія дівчини з Луганщини, яка захищає столицю (+відео)

16 березня 2022 року, 15:00

Сьогодні дівчина родом з Луганщини захищає підступи до столиці.

Війна не має статі. Тут і жінки, і чоловіки. Усі допомагають як можуть. Наша героїня на рівні з чоловіками боронить столицю. Вона – боєць ТрО. Її голосу бояться усі чоловіки, які хочуть подолати блокпост.

Захисниця переїхала у столицю у 2015 на навчання. Але зараз говорить, що тікати нікуди. Каже, що вже в перші хвилини війни знала, як діяти: «Ми просто взяли заздалегідь заготовлені речі, заздалегідь був прокладений маршрут. Тобто, коли все почалося через кілька хвилин, ми були на місці, були готові боронити нашу землю. Зараз ми охороняємо в’їзд та виїзд із міста Київ від ворогів».

Аби уникнути надзвичайної ситуації, захисниця міста рекомендує виконувати вказівки старших на блокпостах: «Коли ви заїжджаєте на територію блокпоста треба приготувати свої документи. Якщо у вас тонована машина, треба відкрити вікна, зняти відеореєстратор з панелі, бо відеозйомка – заборонена. За запитом, якщо у вас попросять, — показати, що знаходиться в салоні і в багажнику. Якщо це нічний час, треба відкрити загалом усі вікна, увімкнути світло в салоні та вимкнути фари».

Військова запевняє, що її підрозділ, вже як одна велика родина і разом вони готові перемагати ворога: «Мій настрій суперовий, бойовий, чекаємо, тримаємося, готові!». Разом до перемоги!

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]