Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

КМВЦА: Звернення голови військової адміністрації Києва Миколи Жирнова

18 березня 2022 року, 16:56

Бажаю здоровʼя, дорогі кияни!

Сьогодні 23-й день повномасштабної війни росії проти українського народу. Війни, яка розпалила в українців ненависть, злість та бажання до помсти.

Військово-політичне керівництво росії продовжує змушувати російських солдат виконувати злочинні накази. Однак через постійні втрати особового складу та небажання власних солдат воювати, ворог намагається залучити все, що має в своєму арсеналі: проводити приховану мобілізацію, вербувати найманців. Одним із основних завдань у війні з Україною залишається заволодіння Києвом.

Обстановка у столиці та околицях залишається складною, але контрольованою. Активних наступальних дій у бік Києва не зафіксовано. Населення продовжує жити в умовах воєнного стану.

Інфраструктура міста працює стабільно, перебоїв у постачанні світла, тепла та води не зафіксовано. Лікарні та комунальні служби працюють в посиленому режимі. У столиці продовжує свою діяльність гуманітарний штаб. Він надає допомогу найуразливішим категоріям та створює стратегічний запас товарів першої необхідності. Накопичення боєприпасів, продовольства, медикаментів забезпечать введення довготривалої оборони столиці.

Разом із тим, у місті противник безперервно активізує діяльність диверсійно-розвідувальних сил. Вони можуть діяти у складі груп від 15 до 20 осіб. Протягом останніх двох діб були затримані диверсанти зі складу таких груп.

Уночі внаслідок ворожого обстрілу у Подільському районі 6 житлових будинків повністю знищено, поряд із ними школа та дитячий садок. Внаслідок дій окупанта загинула одна людина, постраждали – 19 людей, четверо з яких діти. Ми помстимося за кожну людину, дитину та кожен зруйнований, будинок та квартал.

Хочеться відзначити роботу ППО. З кожним днем кількість збитих ракет, вертольотів та літаків зростає. Мета противника – завоювати перевагу в повітрі - не досягнута.

Ми допомагаємо проводити евакуацію із небезпечних районів Київщини.

Завдяки стійкому управлінню, умілим діям особового складу сил оборони, всі намагання противника просунутися вперед – безуспішні!

Я вдячний всім за витримку, разом ми– сильні.

Перемога буде за нами!

Слава Україні!

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]