Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

КМВЦА: Звернення голови Військової адміністрації Миколи Жирнова

11 березня 2022 року, 18:52

Дорогі кияни, бажаю здоровʼя!

Київ стоїть на пагорбах, які із давніх давен обороняє із вогняним мечем Архангел Михаїл. Але вже 16-й день поруч із ангелами-охоронцями столицю боронять наші воїни, наші герої.

Вони немов вилиті з металу та витесані з граніту.

Завдяки їхній відвазі та мужності ворог не може підступитися до столиці. Ми продовжуємо встановлювати блокпости, обладнувати опорні пункти, мінувати місцевість, обʼєкти на околицях та у місті. Постійно на наших офіційних сторінках показуємо і розказуємо вам, що робиться у Києві, як міцнішає наша Територіальна оборона.

Наразі противник призупинив наступальні дії на Київ, але від своїх намірів оточити столицю не відмовився. Ворог деморалізований та не має достатньо сил та засобів для наступу. Оборона Києва активна та змушує противника постійно нести втрати та перегруповуватися. Натомість від безсилля та злоби він продовжує варварські бомбардування наших міст. Задля безпеки жителів міста, наполягаємо: не ігноруйте повітряної тривоги. Вчасно займайте укриття, надавайте допомогу тим, хто її потребує. Ми дали зрозуміти ординцям, що столиця їм не під силу.

Складними, але контрольованими напрямками залишаються Житомирський та Вишгородський. 

Із міст Буча, Ірпінь, Гостомель, Ворзель, Бородянка та Макарів продовжується евакуація мирних мешканців через гуманітарні коридори. Триває робота із забезпечення життєдіяльності міста.

Дякуємо всім адміністраціям районів міста за згуртованість, вміння працювати ефективно в умовах війни.

Для російських солдатів хочу сказати: свідомо чи несвідомо ви стали злочинцями, яких засуджує увесь світ. Відповідальність буде невідворотна. Пропоную вам, доки не пізно, скласти зброю та здатися в полон. Це єдиний шанс зберегти своє життя. В іншому випадку вас вбиватимуть усюди, де б ви не ступили. Наша війна – народна! Наша війна – національна!

Наша боротьба – справедлива, і перемога буде за нами!

Слава Україні!

Микола Жирнов.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]