Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Комунальники продовжують утримувати вулиці міста в чистоті (+фото)

09 березня 2022 року, 16:06

У Києві попри воєнний стан комунальники продовжують регулярно прибирати вулиці міста. Про це повідомив директор Департаменту транспортної інфраструктури Руслан Кандибор.

«Прибирання вулиць триває як у районах міста, так і в центрі. Прибираємо дороги та зупинки громадського транспорту. Зокрема, й ті, які були пошкоджені внаслідок бойових дій. І, звісно, ми тримаємо в чистоті Хрещатик – він готовий до святкування перемоги!» – зазначив він.

Дякуємо працівникам всіх комунальних підприємств столиці, які попри все продовжують виконувати свою роботу, дбаючи про наше місто.

Нагадаємо, що багато працівників міських служб вже захищають Україну в лавах Збройних Сил та підрозділах територіальної оборони. Утім місто продовжує працювати і забезпечувати киян життєво необхідними послугами навіть попри серйозні ризики.

Також нагадуємо, що сміттєвози в Києві продовжують працювати в штатному режимі, але міська влада просить відсортовувати відходи та викидати, в першу чергу, органіку.

Прибирання столичних вулиць в умовах воєнного стану (09.03.2022)

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]