Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Контактну мережу тролейбусів на Шулявському шляхопроводі відновлено, тривають роботи з відновлення мережі зовнішнього освітлення

31 грудня 2020 року, 15:44

У ніч із 31 грудня на 1 січня мережа зовнішнього освітлення працюватиме в штатному режимі. Про це повідомили у КП «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва».

Роботи зі встановлення опор освітлення, відновлення контактної мережі тролейбусу та мережі зовнішнього освітлення виконано підрядником у межах гарантійних зобов’язань за власний рахунок.

Попередньо фахівцями Державного підприємства Науково-дослідний інститут будівельних конструкцій та генеральним проектувальником було здійснено додаткові перевірочні розрахунки несучої здатності конструкцій основ опор освітлення, через руйнування яких трапилась аварійна ситуація.

Перевірочними розрахунками підтверджено правильність прийняття проектних рішень, тому попередні висновки щодо неякісно виконаних зварювальних швів основ опор освітлення на заводі-виробнику підтверджуються.

Брак зазначених конструкцій усунуто силами підрядника в супроводі фахівців Інституту електрозварювання ім. Є. О. Патона. За результатами проведених інститутом досліджень щодо якості виконання нових зварювальних швів надано дозвіл на подальші роботи з монтажу опор освітлення.

Одночасно підрядником розпочато претензійну роботу стосовно заводу-виробника конструкцій основ опор освітлення, в результаті руйнування яких сталась аварійна ситуація, а також роботу з відшкодування збитків власникам транспортних засобів, що постраждали.

 

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]