Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Костянтин Усов: Учора ввечері здійснено жорсткий напад на інспектора із паркування

01 жовтня 2021 року, 10:35

Учора ввечері біля станції метро «Печерська» на вул. Генерала Алмазова, 14 було здійснено жорсткий напад на інспектора з паркування. Про це повідомив заступник голови КМДА Костянтин Усов у своєму Telegram-каналі.

«Це не перший напад на представників мерії Києва. Інспекторів із паркування лякають і атакують майже кожного дня. Але сьогодні – якось особливо жорстко. Але ми, незважаючи ні на що, продовжимо наводити порядок у паркувальному просторі міста. Правоохоронців закликаємо якомога швидше розслідувати напад», – зазначив Костянтин Усов.

За його інформацією, автомобіль Skoda Oсtavia АС6241СІ протизаконно запаркувався у другій смузі та зупинив рух транспорту позаду себе. Інспектор ніс службу неподалік і почав виконувати свою роботу, але несподівано отримав удари по обличчю. На місце прибула швидка і поліція. Лікарі діагностували перелом носа.

«Відтепер у найгарячіших точках, де спостерігається паркувальна анархія, поруч із інспекторами буде Муніципальна охорона. В Києві має панувати закон і порядок», – наголосив Костянтин Усов.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]