Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Єдина муніципальна книгарня Києва готує акцію до Дня захисників та захисниць України

01 жовтня 2021 року, 11:22

Невдовзі, 14 жовтня, столиця разом з усією країною відзначатиме державне свято – День захисників та захисниць України. Із нагоди важливої дати в муніципальній книгарні «Сяйво книги» проводиться акція – знижки на книги та каву впродовж місяця для учасників бойових дій та військовослужбовців. Про це повідомляє КП «Міський магазин».

«Наша гостинна книгарня в центрі міста запрошує всіх киян та гостей столиці, що брали участь у бойових діях або є військовослужбовцями, скористатись вигідною пропозицією. За пред’явлення посвідчення надається знижка 20% у магазині «Сяйво книги» на всю книжкову продукцію та у кав’ярні «Сяйво кави» на всі напої», – наголошує комунальне підприємство.

Акція діє з 1 до 31 жовтня. Муніципальна книгарня «Сяйво книги» з кав’ярнею розташована за адресою: вул. Велика Васильківська, 6.

Нагадаємо, що на постійній основі книгарня організовує безкоштовні літературні та мистецькі вечори, із розкладом яких можна ознайомитись у Facebook-сторінці КП «Міський магазин» за посиланням: https://www.facebook.com/magazinkp.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]