Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Кожен охочий може долучитися до модернізації комунальних кінотеатрів – Ганна Старостенко

29 червня 2017 року, 9:52

 

Мережа столичних комунальних кінотеатрів «Київкінофільм» розпочинає реалізацію програми «Мій сучасний культурний центр», яка передбачає трансформацію муніципальних театрів у сучасні культурні центри. Київська міська державна адміністрація запрошує усіх охочих долучитися до відновлення комунальних кінотеатрів столиці, запропонувавши своє бачення нових культурних майданчиків. Про це повідомила заступник голови Київської міської державної адміністрації з гуманітарних питань Ганна Старостенко.

«Ми хочемо, щоб наші муніципальні кінотеатри враховували запити сучасного суспільства і об’єднували в собі кіно, концерти, мистецтво, навчальні та освітні тематичні проекти, майстер-класи тощо. Тобто були широкоформатними культурними центрами. Із такою метою ми розпочали реалізацію загальноміської програми і наразі закликаємо всіх охочих долучитися до цього процесу, надавши свої пропозиції», – повідомила заступник голови КМДА.

За її словами, наразі в програмі беруть участь шість комунальних кінотеатрів, а саме: «Київська Русь», «Кіото», «Ленінград», «Братислава», «Краків», «Старт». На перший етап реалізації передбачено 30 мільйонів гривень.

«Я переконана, що завдяки вашим пропозиціям ми знайдемо дієві інструменти  відновлення кінотеатрів шляхом збереження за ними функцій кінозакладів, а також створення на їх базі нових форматів діяльності. Адже  хто як не самі мешканці знають найкраще культурні потреби районів, де знаходяться кінотеатри», – зазначила Ганна Старостенко.

Для участі в програмі «Мій сучасний культурний центр» надсилайте ваші пропозиції та ідеї щодо модернізації комунальних кінотеатрів свого району на електронну скриньку: [email protected].

Пропозиції приймаються до 31 серпня 2017 року.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]