Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Кожен охочий може переглянути відео презентацій та співбесід з кандидатами на посаду Головного архітектора Києва – Володимир Бондаренко

29 лютого 2016 року, 16:07

Кожен, хто зацікавлений деталями перебігу конкурсу на заміщення вакантної посади директора Департаменту містобудування та архітектури – Головного архітектора міста Києва, може ознайомитися із відео виступів та співбесід із кандидатами. Про це повідомив заступник голови конкурсної комісії, керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко.

«Ми завантажили на відомий відеохостинг YouTube та виклали на офіційному сайті КМДА відео презентацій стратегічного бачення перспективного містобудівного розвитку Києва кандидатів, а також відео співбесід. Усі охочі можуть ознайомитися із виступами претендентів на посаду керівника Департаменту містобудування та архітектури. Таким чином ми вкотре підкреслюємо відкритість та прозорість конкурсу, рівноправ’я усіх кандидатів та неупередженість конкурсної комісії», – сказав Володимир Бондаренко.

Він підкреслив, що переглянути зазначені відео можна, відвідавши сторінку Конкурс на посаду директора Департаменту містобудування та архітектури – головного архітектора міста Києва (розділ «Відео презентацій та співбесід із кандидатами») на офіційному веб-порталі КМДА, або безпосередньо на YouTube, де створено два плейлисти по 12 відео у кожному: «Презентація учасників. Конкурс на посаду Головного архітектора Києва» та «Співбесіда учасників. Конкурс на посаду Головного архітектора».

Презентації учасників

Співбесіди з учасниками

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]