Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

КП «АТП КМДА» допомагатиме Захисникам із ремонтом та переобладнанням автівок

06 березня 2024 року, 14:19

Комунальне підприємство «АТП КМДА» допомагатиме військовим із ремонтом та переобладнанням автотранспортних засобів. Відповідний меморандум підписали в «АТП КМДА» з «Благодійним фондом «Ірпінське волонтерське об’єднання «Незламні серця». Про це повідомив керівник апарату КМДА Дмитро Загуменний.

«В умовах повномасштабної війни, що триває вже понад два роки, важливо об’єднувати зусилля і на своїх місцях робити все залежне від нас для підсилення військових. Постійно відшукуємо можливості для допомоги нашим Захисникам у різних сферах. Ще одне комунальне підприємство допомагатиме військовим прискорювати нашу спільну Перемогу. «Автотранспортне підприємство виконавчого органу Київської міської ради» сьогодні підписало меморандум із БФ «Ірпінське волонтерське об’єднання «Незламні серця». Їхня співпраця спрямована на підсилення обороноздатності, ремонт і переобладнання автівок під потреби ЗСУ. Місто відкрите до пропозицій від організацій, які допомагають ЗСУ в цьому напрямі», – зазначив Дмитро Загуменний.

Зауважимо, що меморандум передбачає залучення фахівців відповідної спеціалізації комунального підприємства до обслуговування транспортних засобів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]