Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

КП «Київтеплоенерго» нагадує: усі лічильники централізованого опалення та гарячого водопостачання з простроченими свідоцтвами мають пройти перевірку

02 червня 2023 року, 14:32

Усі без винятку лічильники централізованого опалення та гарячого водопостачання з простроченими свідоцтвами мають пройти перевірку. Про це повідомляє КП «Київтеплоенерго».

Згідно з Постановою Кабінету Міністрів України № 440 від 7 квітня 2023 року, відновлено повірку індивідуальних приладів обліку комунальних послуг. Ухвалене рішення поширюється на усіх виконавців послуг за винятком тимчасово окупованих територій.

Згідно з Законом України «Про метрологію та метрологічну діяльність», повірку індивідуальних приладів обліку здійснюють ліцензовані організації, перелік яких можна знайти на сайті Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України: http://www.me.gov.ua.

Акт про проведення повірки необхідно надати до Центру комунального сервісу: https://cks.com.ua/to_consumers/our-services/.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]