Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Напередодні Дня журналіста у вестибюлі станції метро «Золоті ворота» відкрилась фотовиставка «Україна: журналісти на передовій» (+фото)

02 червня 2023 року, 14:33

Фото – НСЖУ

Напередодні Дня журналіста у вестибюлі станції метро «Золоті ворота» відкрилась фотовиставка «Україна: журналісти на передовій». Про це інформує КП «Київський метрополітен».

Організатори виставки – Національна спілка журналістів України, мережа Центрів журналістської солідарності та КП «Київінформ».

Як зазначають організатори, основна мета проєкту – це солідарність із журналістами, які роблять свою нелегку роботу в зоні бойових дій, із журналістами, котрі потрапили у ворожий полон, із медійниками, яким удалося вирватися з окупованих і прифронтових територій та відновити діяльність своїх медіа, та загалом із усіма тими колегами, які потребують допомоги.

На виставці буде представлено 40 знімків відомих фотографів і фотографинь, зокрема Бориса Корпусенка, Станіслава Юрченка, Єфрема Лукацького, Яна Доброносова, Євгена Завгороднього, Ігоря Гур’єва, Романа Потапенка, Сергія Клименка, Марії Ковальової, Такаші Озакі та інших авторів, які ілюструють роботу українських воєнних журналістів та журналісток. Також інформація про працівників медіа, котрі загинули внаслідок російської агресії та фото медійників і медійниць, яких переслідує російська влада в Криму.

Крім цього, будуть роботи, присвячені журналістам, які працювали та висвітлювати події в метрополітені у період, коли тисячі людей фактично жили на станціях, рятуючи свої життя від ракетних обстрілів.

Триватиме фотовиставка до 18 червня у вестибюлі станції «Золоті ворота».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]