Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

КП «Київтеплоенерго» замінює ділянку тепломережі на проспекті Леся Курбаса (+фото)

22 лютого 2023 року, 11:43

Працівники КП «Київтеплоенерго», а саме районний підрозділ теплових мереж «Святошино», проводять заміну тепломереж центрального опалення та гарячого водопостачання між житловими будинками на проспекті Леся Курбаса. Вони були прокладені 50 років тому, в середньому тут усували 8 пошкоджень в рік. Про це повідомляє КП «Київтеплоенерго».

На ділянці прокладають 100 м гнучких пластикових попередньо ізольованих армованих труб швейцарського виробництва. Їхній термін експлуатації становить 49 років.

Ремонтні роботи здійснюються цілодобово з мінімальним відключенням теплопостачання у споживачів. Для цього працівники «Київтеплоенерго» спочатку монтують нові мережі, потім роблять переключення та демонтаж старих.

Заміна мережі на цій ділянці покращить якість теплопостачання для 826 киян та одного з найбільших в Україні дитячих закладів – Центру позашкільної роботи Святошинського району, який об’єднує 5 тисяч дітей.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]