Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Делегація Київської міської ради зустрілась із членами групи британсько-української дружби у Парламенті Об’єднаного Королівства задля налагодження міжмуніципальної співпраці

22 лютого 2023 року, 11:55

Делегація Київської міської ради на чолі із заступником міського голови – секретарем Київради Володимиром Бондаренком та депутатами Євгенією Кулебою, Леонідом Ємцем, Вікторією Мухою, Григорієм Маленком, Дінарою Габібуллаєвою, Владиславом Андроновим, Денисом Москалем зустрілась з очільником групи британсько-української дружби в Парламенті Об’єднаного Королівства Джоном Віттінгдейлом та його колегами задля налагодження міжмуніципальної співпраці.

Як зазначив Володимир Бондаренко, спільно з британськими колегами обговорили питання відновлення та розвитку української столиці.

«Британські парламентарі знають про проблеми відсутності сталого розвитку в умовах війни. Тому разом із ними обговорили потреби задля розвитку, шляхи співпраці, реалізацію спільних проєктів та перспективи української столиці. Також провели дискусію щодо кваліфікації дій рашистів в Україні як геноциду. Цю кваліфікацію вже активно і предметно обговорює світ. І це мегаважливо. Представники групи британсько-української дружби в Парламенті Об’єднаного Королівства допомагають нашій делегації знайти партнерів, експертів та підтримку в цілому. Крім цього, ми вислухали бачення британських колег щодо подальшого розвитку воєнних дій, зміцнення демократії, реформ та відбудови України», – наголосив Володимир Бондаренко.

Він додав, що також у Лондоні делегація Київради зустрілась із латвійськими парламентарями на чолі з віцеспікеркою Антоніною Ненашевою. Латвія продовжує стояти на жорсткій позиції щодо підтримки України.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]