Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

КП «Київтеплоенерго» отримало ліцензію на постачання електричної енергії

21 січня 2019 року, 13:01

Комунальне підприємство «Київтеплоенерго» отримало ліцензію на провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу. Рішення затверджено постановою НКРЕКП від 18 січня 2019 року № 34. Ліцензія дає змогу підприємству стати повноправним членом ринку електроенергії і напряму постачати електричну енергію споживачам.

Як нагадали у КП «Київтеплоенерго», 11 червня 2017 року набрав чинності Закон України «Про ринок електричної енергії», основною метою якого є забезпечення надійного постачання електроенергії споживачам із урахуванням їхніх інтересів, мінімізації витрат на надання послуг. Реформування ринку електроенергії в Україні націлено на стимулювання інвестицій в енергетичну галузь, справедливу конкуренцію між виробниками електричної енергії та постачальниками в умовах рівних прав і можливостей, а також недопущення дискримінації учасників ринку.

На виконання вимог Закону України «Про ринок електричної енергії» Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, прийняла низку нормативно-правових актів, які регулюють відносини між усіма учасниками нового ринку, зокрема, між споживачами та постачальниками електричної енергії.

Наразі послуга з постачання електричної енергії споживачам перебуває у процесі розробки. Про початок постачання електроенергії КП «Київтеплоенерго» та початок укладання відповідних договорів із підприємствами споживачів буде повідомлено додатково.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]