Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Квест-екскурсія до Всесвітнього дня туризму та 10 безоплатних прогулянок містом: заходи, які чекають на киян і гостей столиці цього тижня

25 вересня 2023 року, 11:30

Управління туризму та промоцій КМДА і Київський центр розвитку туризму підготували спеціальну квест-екскурсію до Всесвітнього дня туризму, а також 10 безоплатних прогулянок містом, які відбудуться з вівторка до неділі.

Квест-екскурсія до Всесвітнього дня туризму, де під час активної інтелектуальної гри можна буде дізнатися не лише про таємниці та цікавинки одного з наймальовничіших історичних куточків столиці, але й наблизитися до джерела милосердя, яке є таким необхідним у період складного воєнного сьогодення.

Дата та час: 27 вересня, середа, 16:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/MH2h4E8KBTVy6dNTA.

Дитяча еко-екскурсія «Мандрівка до Будинку природи», де юні дослідники дізнаються про важливість впливу навколишнього середовища на життя людини, ознайомляться з унікальною флорою та фауною, а також отримають безліч нових емоцій.

Дата та час: 26 вересня, вівторок, 12:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/WZrc1FzMmShJKwxr7.

Екскурсія «Таємниці града Ярослава», що розкриє таємниці давнього Києва, Софійського та Михайлівського соборів.

Дата та час: 26 вересня, вівторок, 18:15.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/4Y4eBSPmXdQeSNC4A.

Екскурсія «Прогулянка театральним Києвом», що розповість, як і коли виникли театральні традиції Києва, про перші театри, їхніх корифеїв і сучасних майстрів сцени.

Дата та час: 28 вересня, четвер, 16:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/CHLsu5qy1DNmnV3R8.

Екскурсія «Провулками Київського Кудрявця», де можна ознайомитися з літописними місцями Києва та творіннями багатьох видатних киян – архітекторів, художників, письменників та акторів, які мешкали в цій місцевості в різні часи.

Дата та час: 29 вересня, п’ятниця, 16:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/oxkfzykPozBjBMUc7.

Екскурсія «Київ: стежиною воєнної історії», що знайомить із низкою об’єктів мілітарної історії Києва, а також із подіями багаторічної боротьби за незалежність України, що триває й донині.

Дата та час: 29 вересня, п’ятниця, 18:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/c5Z4MJoXjVvb2EGYA.

Екскурсія «Київ незламний», де учасники ознайомляться з історією воєнного Києва – із часів Другої світової війни і до сьогоднішнього повномасштабного вторгнення.

Дата та час: 30 вересня, субота, 12:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/62QtNNhQ7soM3cTH8.

Екскурсія «Прогулянка Старим Києвом», під час якої кияни та гості столиці дізнаються про будівництво Володимирського собору, ознайомляться з історіями Золотих воріт, Софійського собору тощо.

Дата та час: 30 вересня, субота, 12:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/auTN4ZGuzhw1QAku7.

Екскурсія «Як козаки та магістрат на Подолі жили», де можна відкрити для себе таємниці середньовічного Подолу та дізнатися про традиції київського самоуправління.

Дата та час: 30 вересня, субота, 18:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/Gney3BTN2bYaugiS9.

Екскурсія «Київ хрещатий», під час якої можна ознайомитися зі старовинним містом, його історією та людьми, які формували, створювали і будували Київ.

Дата та час: 1 жовтня, неділя, 12:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/w3n1RGvYAMEByfVN9.

Дитяча квест-екскурсія «Пізнаємо Київ – обираємо професію», на якій діти та їхні батьки дізнаються про різноманітні події в історії України, а також ознайомляться із сутністю ряду професій. Під час гри, використовуючи надану інформацію, юні дослідники вирішуватимуть задачі, подолання яких призведе до розкриття важливого гасла для нашої столиці.

Дата та час: 1 жовтня, неділя, 12:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/BPjMjLtQtY6GUEJz5.

Місця зустрічей вказано в анкетах.

Реєстрація на екскурсії обов’язкова, кількість місць обмежена. Учасники отримають підтвердження реєстрації телефонним дзвінком або SMS-повідомленням.

Екскурсійні маршрути розроблені відповідно до умов воєнного стану, тому в разі оголошення повітряної тривоги всі учасники екскурсії зможуть пройти в укриття, що розташовані неподалік.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]