Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Ліквідовано наслідки ДТП на вулиці Заболотного (+фото)

11 листопада 2021 року, 18:05

Рятувальники КАРС «Київська служба порятунку» виконали аварійно-рятувальні роботи з ліквідації наслідків ДТП, що трапилась на вул. Заболотного, 31, в Голосіївському районі столиці. Про це повідомляє Департамент муніципальної безпеки КМДА.

Рятувальники комунальної аварійно рятувальної служби евакуювали вантажівку, яка внаслідок ДТП знесла відбійник, опору освітлення й заважала проїзду.

Напередодні, близько 4 години ранку, завантажений цукром тягач «DAF» з напівпричепом наїхав на бетонну залізничну шпалу, що лежала на проїжджій частині, внаслідок чого одне з коліс було пошкоджене, а сама автівка стала частково некерованою. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди машина виїхала на узбіччя, знесла відбійник та опору освітлення.

Протягом доби відбувалося перевантаження заповненого цукром напівпричепу, тому евакуацію вантажівки та ліквідацію наслідків ДТП рятувальники КАРС «Київської служби порятунку» розпочали сьогодні, 11 листопада, й виконували роботи протягом семи годин. За допомогою спецтехніки рятувальники здійснили заходи з перевантаження автомобіля та його евакуації, виконали демонтаж уламків відбійника.

Водій отримав незначні ушкодження. Першу допомогу йому надали медики служби 103. Інших постраждалих немає.

Для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації було задіяно 10 рятувальників та 2 одиниці техніки КАРС «Київська служба порятунку». Від ГУ ДСНС в місті Києві було надано тягач та від «Київпастрансу» автокран.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]