Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Марина Хонда перевірила перебіг робіт зі створення відділення реабілітації дітей із інвалідністю в Оболонському районі (+фото)

29 вересня 2021 року, 14:06

Заступниця голови КМДА Марина Хонда проінспектувала перебіг ремонтних робіт приміщення на вулиці Вишгородській, 54, де буде створено відділення Центру соціально-психологічної реабілітації для дітей та молоді з функціональними обмеженнями Оболонського району.

«Влітку ми розпочали тут реконструкцію, і наразі основні чорнові роботи вже завершено: утеплено фасад, замінено вікна, труби, розведено електричну мережу. Будівельники вже переходять до чистових і облицювальних робіт всередині приміщення. Заклад буде повністю доступний – облаштований пандусами та підйомниками. Вихованці зможуть отримувати тут послуги психологічної, фізичної та соціальної реабілітації. Важливо, що тут також буде функціонувати відділення денного перебування, чого часто потребують родини, у яких виховуються діти з інвалідністю. Відкриття нового відділення планується до кінця цього року», – зазначила Марина Хонда.

Вона також додала, що Центр соціально-психологічної реабілітації для дітей та молоді з функціональними обмеженнями, який розташований на вулиці Йорданській, продовжуватиме свою роботу.

Нове відділення надаватиме послуги для дітей із різними нозологіями:

  • розладами аутичного спектру;
  • комплексними та органічними порушеннями;
  • порушеннями розумового розвитку, синдромом Дауна;
  • затримкою психічного розвитку, мовленнєвого розвитку;
  • гіперактивністю.

Створення відділення реабілітації дітей із інвалідністю в Оболонському районі

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]