Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На Лісовому масиві тривають роботи з демонтажу незаконно встановлених тимчасових споруд

29 вересня 2021 року, 15:20

У Деснянському районі триває демонтаж незаконних тимчасових споруд на п’яти локаціях, зокрема на території КНП «Київська міська клінічна лікарня швидкої медичної допомоги», на вулиці Миропільській та з боку вулиці Братиславської. Уже демонтовано понад 100 конструкцій, що розміщувалися там без дозвільних документів. Про це повідомили в комунальному підприємстві «Київблагоустрій».

Демонтажні бригади підприємства працюють на вказаних локаціях щодня. До робіт залучено великогабаритну техніку: кран, екскаватор, трактор, маніпулятори тощо. Щотижня з локації вивозиться понад 20 вантажівок сміття, що залишається після проведених робіт та підприємницької діяльності.

Основна кількість демонтажів проводиться фахівцями КП «Київблагоустрій». Усі демонтовані споруди перевозяться на штрафмайданчики підприємства. Окремі конструкції власники демонтують самостійно на вимогу приписів від інспекторів благоустрою. Зокрема, зараз прибирають конструкції на вулиці Шолом-Алейхема, що розміщувалися на тротуарі без жодних дозволів.

Після завершення демонтажних робіт балансоутримувачі земельних ділянок зможуть відновити благоустрій та використовувати землі за призначенням. Звільнення цих локацій від незаконних МАФів покращить благоустрій житлового масиву, розвантажить рух та дасть змогу мешканцям вільно пересуватися тротуарами.

Нагадаємо, роботи з демонтажу на вказаних адресах розпочалися ще 30 серпня та тривають дотепер.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]