Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Марина Хонда привітала ветеранів з 74-ю річницею перемоги над нацизмом у Другій світовій війні (+фото)

09 травня 2019 року, 13:58

Заступник голови КМДА Марина Хонда привітала ветеранів з 74-ю річницею перемоги над нацизмом у Другій світовій війні під час заходів з нагоди Дня пам’яті та примирення і 74-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні «Пам’ятаємо – Перемагаємо!» у Національному музеї історії України у Другій світовій війні.

«Друга світова війна забрала мільйони життів наших співвітчизників, зайшла майже в кожну родину, і кожен із нас втратив когось у цій війні. Шановні ветерани, ми дуже вдячні вам за право жити вільно на рідній землі, за те, що ви пройшли, за той біль, які ви пережили за роки війни. Це те неоціненне, що ми маємо пам’ятати та згадувати. Ви точно знаєте ціну життю, коханню, дружбі. Особливо, коли на Сході України триває війна, героїчний подвиг ветеранів додає нам сил. Дорогі ветерани Другої світової війни, герої фронту і тилу, визволителі України! Щиро і сердечно вітаю вас з 74-ю річницею Перемоги!» – сказала Марина Хонда.

На знак глибокої шани до великого подвигу Переможців та вічної пам’яті про загиблих в боротьбі з нацизмом в Другій світовій війні вінконосна група розрахунку Почесної Варти поклала Гірлянду Військової Слави до Меморіалу героїв форсування Дніпра.

Також у рамках урочистостей відбулися концертна програма заслуженого академічного оркестру України, зразково-показового оркестру Збройних Сил України «Браття українці», поминальне богослужіння «Героям слава! Пам’ять живе», молебень за мир в Україні за участю представників релігійних громад Києва.

До 18:00 триватиме концертно-тематична програма «Перемога, свята перемога!».

Фото – за посиланням.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]