Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Марина Хонда взяла участь у відкритті київського представництва Жіночої Ділової Палати України (+фото)

03 червня 2021 року, 18:17

Заступниця голови КМДА Марина Хонда взяла участь у відкритті київського представництва Жіночої Ділової Палати України. Це консультативно-дорадчий орган, до якого входять жінки-підприємиці і представниці великого бізнесу.

«Відкриття представництва Жіночої Ділової Палати – це важливий крок до посилення жіночого лідерства. У цьому ж напрямі рухається і Київ. Минулого року Київський форум рівних прав і можливостей уперше приділив увагу ролі жінок у розвитку економіки міста. Через Covid-19 найбільше постраждали бізнеси, де частіше працевлаштовуються жінки: туризм, сервіси, роздрібна торгівля, кафе і ресторани. Але ми пройшли ці труднощі та навіть у таких умовах реалізували спільно з бізнесом важливі соціальні проекти. Зокрема, спільно з компанією L'Oréal ми запустили школу, де жінки, які опинилися в складних життєвих обставинах, можуть опанувати професію перукаря абсолютно безкоштовно. Я вітаю відкриття представництва Палати та впевнена, що спільними зусиллями зможемо досягти успіхів», – зазначила Марина Хонда.

Вона також закликала учасниць Жіночої Ділової Палати долучатися до робочих груп Експертної ради столиці з гендерної інтеграції.

Довідково.

Жіноча Ділова Палата створена 25 серпня 2020 року у Львові. Ключова ідея Палати – розвиток через об’єднання. За рік  Жіноча Ділова Палата організувала  понад 20 бізнес-сніданків, понад 10 великих соціальних і благодійних проєктів, підписала Меморандуми з ОДА і мерами міст про участь у розробленні програм розвитку малого та середнього бізнесу, розвиток малого підприємництва, підтримку діяльності жінок-підприємниць.

Відкриття київського представництва Жіночої Ділової Палати України

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]