Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Майже 1,4 тисячі комунальників були задіяні у прибиранні Києва після фіналу Ліги Чемпіонів

30 травня 2018 року, 16:44

Для прибирання на задіяних під час проведення фіналу Ліги Чемпіонів локацій було залучено 1389 комунальників. Про це повідомив заступник голови КМДА Олексій Резніков.

«Комунальні служби під час наведення і повернення «краси» у Києві після фіналу вивезли 4,1 тисячі кубів сміття. Так, у Голосіївському районі працювало 206 працівників комунальних служб району, а вивезено 586,3 куби сміття, у Печерському районі – 701 комунальник, вивезено 2,319 тисяч кубів сміття, у Шевченківському районі – 318 осіб, вивезено 607 кубів сміття й у Подільському районі – 164 особи, вивезено понад 600 кубів сміття», – розповів Олексій Резніков.

Також він повідомив дані і від столичних медиків: 26 травня зафіксовано 32 звернення до медиків. Із них – 26 іноземців. Причини – легкі травми (подряпини, забої, розтягнення) і алкогольне сп’яніння. 18 – доставлені в лікарні. Допомога всім надана амбулаторно, госпіталізацій не було. В інші дні звернень не зафіксовано.

Що стосується безпеки, то охорону порядку в Києві забезпечували 11 тисяч правоохоронців, а також були задіяні в роботі 5 тисяч камер відеоспостереження, що надало можливість на високому рівні виконати поставленні завдання щодо безпеки під час Ліги Чемпіонів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]