Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Майже 70% житлових будинків столиці підключено до теплопостачання

30 жовтня 2019 року, 15:53

Із 25 жовтня 2019 року комунальне підприємство «Київтеплоенерго», згідно з розпорядженням КМДА, розпочало підключати житловий фонд до централізованого теплопостачання. Підключення тепла в будинках буде проводитися поступово протягом 10 днів, відповідно до затверджених із районними адміністраціями графіками. Про це повідомив головний інженер структурного підрозділу «Київські теплові мережі» КП «Київтеплоенерго» Юрій Паливода.

«Для підключення опалення в усіх житлових будинках необхідно близько 10 днів. Включення тепла відбувається поступово, що залежить від режимів теплопостачання і технологічних процесів. Станом на 12:00 30 жовтня у Києві підключено майже 70% житлових будинків. Також на сьогодні у повному обсязі «Київтеплоенерго» виконало усі письмові заявки щодо підключення до теплопостачання об’єктів соціальної сфери: шкіл, дитячих садочків, лікарень», – зазначив Юрій Паливода.

Нагадаємо, щоб забезпечити стабільний запуск опалювального сезону 2019/2020 в цілодобовому режимі працюватимуть 29 постійних аварійних бригад «Київтеплоенерго» та 14 залучених бригад.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]