Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Майже півмільйона дзвінків опрацювали фахівці Контактного центру 15-51 за понад три місяці роботи в умовах воєнного стану (+фото)

31 травня 2022 року, 15:26

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну фахівці Контактного центру міста Києва опрацювали майже півмільйона дзвінків, зареєстрували майже 140 тис. звернень та проконсультували понад 315 тис. осіб. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

За його словами, одночасно на лініях могли перебувати понад 100 осіб, а в період видачі продуктових наборів – понад 500 абонентів.

«У період війни кожен робить свій внесок у перемогу. І ваш внесок – це безперебійний зв’язок із містянами, які потребували допомоги. Ви стали своєрідним провідником між міською владою і містянами. Завдяки оперативній передачі інформації про нагальні потреби та проблеми містян нам вдавалося максимально ефективно все вирішувати», – зазначив Микола Поворозник.

Він додав, що окремим напрямом роботи для Контактного центру стало формування даних про малозабезпечених містян, які потребували продуктів харчування, медикаментів та інших товарів першої необхідності.

«Це важлива інформація, яка дозволила не залишати сам-на-сам із проблемами людей, які потребували допомоги від міста. Кожен із вас вклав свою часточку у майбутню спільну перемогу, і продовжує працювати для містян. І я дякую вам за вашу працю», – зазначив Микола Поворозник і вручив співробітникам Контактного центру понад 30 Подяк Київського міського голови.

Вручення подяк Київського міського голови фахівцям Контактного центру міста Києва

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]