Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У кінотеатрі «Лейпциг» презентують виставку дитячих малюнків «Наші серця – з Україною»

31 травня 2022 року, 15:13

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей в кінотеатрі «Лейпциг» 1 червня відкриється виставка дитячих малюнків «Наші серця – з Україною». Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Валентин Мондриївський.

За його словами, у Києві поступово відновлюють роботу заклади культури, зокрема вже працює комунальний кінотеатр «Лейпциг».

«У час війни ми створюємо максимально комфортні умови для саморозвитку діточок, які через мистецтво виражають свою вдячність, любов та глибокі сподівання на те, що Україна переможе. Саме у творчості юні художники зображають власне світосприйняття. Після офіційного відкриття виставки юні глядачі також зможуть безкоштовно переглянути український анімаційний фільм «Віктор Робот». У цей складний воєнний час ми турбуємось про малечу та прагнемо забезпечити їх першочергові потреби заради збереження здорового майбутнього нації», – зазначив Валентин Мондриївський.

Офіційне відкриття виставки відбудеться 1 червня о 12:00. Місце проведення: кінотеатр «Лейпциг» (проспект Леся Курбаса, 8).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]