Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Микола Поворозник: «18-19 травня у Києві пройде фестиваль MotoOpenFest»

07 травня 2019 року, 16:24

18 та 19 травня у столичному парку «Муромець» на майданчику X-Park пройде фестиваль MotoOpenFest. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Традиційно фестиваль відкриється великим Парадом байкерів, який 18 травня стартуватиме мото-колоною з вулиці Хрещатик. У рамках заходу пройдуть змагання з різних мото-дисциплін. Окрім того, будуть організовані гонки у яких зможуть взяти участь усі, хто бажає випробувати свого залізного коня та впевнений у своїх силах. Пілоти-стайнери продемонструють свою вправність на  змаганнях зі стантрайтінгу – одному з найвидовищніших видів мотоспорту», – розповів Микола Поворозник.

Він зазначив, що цього року гостями фестивалю стане єдина в Україні група FMX-райдерів, яка добре відома своїми екстремальними виступами в дисципліні Мотофристайл в Україні та за її межами.

Також на фестивалі представлять новий для України вид змагань – BMW Tourenduro Trophy, де кращі пілоти-ендурісти на важких і потужних мотоциклах турендуро долатимуть смугу штучних перешкод, демонструючи свої навички пілотування бездоріжжям

«Глядачі традиційно зможуть насолодитися заїздами з Суперкросу, а кожен охочий може спробувати себе в якості мотогонщика і взяти участь у нестандартному форматі дорожніх гонок – МотоТТрофі на своєму стриті, мотарді або пітбайку», – зазначив Микола Поворозник.

Крім спортивних змагань на глядачів та мотогонщиків чекає яскрава музична програма – легендарні британські рокери Nazareth, Pianoбой та ТНМК. Окрім того, для гостей фестивалю виступлять латвійці Dagamba, діва українського R'n'B MamaRika, рокери White і Гражданин Топинамбур та білоруси Nizky і Дай Дарогу!

Також в рамках мотофестивалю пройде виставка, де можна буде ознайомитися з новинками світових мотобрендов, поспілкуватися з топ-пілотами України і познайомитися з байк-клубами. Кожен охочий буде мати можливість знайти собі «двоколісного друга», випробувавши мотоцикл під час тест-драйву.

«Байкерська спільнота – приклад єднання однодумців, які завжди готові підтримати один одного. Такі фестивалі – можливість кожного поринути на короткий час у життя мотолюбителів, а можливо й згодом долучитися до цього руху та стати його частиною. Запрошуємо усіх на Moto Open Fest 2019! Вхід вільний! Буде шумно, мотоциклетно, смачно і рок-н-рольно!» – закликав Микола Поворозник.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]