Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Микола Поворозник доручив комунальним службам забезпечити відповідне обстеження столичних гаражних кооперативів

27 березня 2019 року, 15:00

Перший заступник голови КМДА Микола Поворозник доручив комунальним службам забезпечити відповідне обстеження столичних гаражних кооперативів. Зокрема, першочергово здійснити комплексну перевірку технічного стану станції технічного обслуговування автомобільного транспорту на вулиці Новокостянтинівській, 2-А, яка розташована на території залізничної станції «Київ-Петрівка».

«Сьогодні об 11:20 оперативний черговий Управління з питань цивільного захисту КМДА отримав повідомлення щодо руйнування будівельних конструкцій за адресою: вул. Новокостянтинівська, 2-А. Після прибуття на місце рятувальники встановили, що сталося руйнування частини стелі комплексу СТО, де проводилися будівельні роботи. Унаслідок надзвичайної ситуації 2 жінки були травмовані: одна з постраждалих отримала травми, несумісні з життям, тому померла у кареті ШМД, іншу потерпілу, 36 років, доправили до лікарні. Наразі рятувальники ГУ ДСНС України у м. Києві та КАРС «Київська служба порятунку» за допомогою автокрану розбирають завали та аварійні плити», – розповів Микола Поворозник.

Він зазначив, що аби уникнути подібних надзвичайних ситуацій у столиці, протягом місяця будуть проведені обстеження відповідних об’єктів, розташованих у гаражно-будівельних кооперативах та господарських будівлях та спорудах.

«Усі власники й орендарі мають обстежити будівлі на предмет дотримання будівельних норм та правил пожежної безпеки. Спільно ми маємо зробити все, аби подібні ситуації не повторювалися», – закликав Микола Поворозник.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]