Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Микола Поворозник підписав Меморандум про співробітництво між КМДА та Міжнародною фінансовою корпорацією

07 червня 2017 року, 18:56

 

Заступник голови КМДА Микола Поворозник підписав Меморандум про співпрацю між Київською міською державною адміністрацією та Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC) щодо вивчення механізмів державно-приватного партнерства та можливості його застосування у сфері охорони здоров’я у столиці.

«Висока ефективність державно-приватного партнерства як форми взаємодії держави та бізнесу вже давно доведена досвідом багатьох країн світу. Проте до впровадження цього механізму в такій соціально важливій галузі як охорона здоров’я просто необхідно підходити з особливою відповідальністю. Це підготовка відповідної методичної і методологічної бази, забезпечення інформацією всіх учасників процесу, вивчення ризиків і врахування інших нюансів», – розповів Микола Поворозник.

Це вкрай важливо зробити так, щоб усе запрацювало, як годинник, щоб створити максимально сприятливі умови для залучення приватного капіталу та отримати якнайбільше користі для киян.

«Підписання Меморандуму з Міжнародною фінансовою корпорацією – це, фактично, угода з експертами у сфері державно-приватного партнерства про фахову консультативну допомогу. Це допоможе Києву пройти всі етапи впровадження ДПП, користуючись досвідом і порадами професіоналів. Починаючи з визначення доцільності та можливості застосування такого методу у роботі закладів охорони здоров’я міста Києва, і закінчуючи нівелюванням можливих ризиків при обранні свідомого бізнес-партнера. Сьогодні система охорони здоров’я активно модернізується. На державному та муніципальному рівні запроваджуються нові механізми, що надають більше можливостей для створення сучасної моделі її функціонування. Я впевнений, що запровадження ДПП – одна із таких ефективних систем, яка при правильній прозорій організації здатна працювати на підвищення рівня надання медичної допомоги киянам», – зауважив заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]