Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Микола Поворозник привітав спортсменів-учасників Чемпіонату Європи зі стрибків у воду

06 серпня 2019 року, 15:16

Перший заступник голови КМДА Микола Поворозник зустрівся у столичній мерії та привітав спортсменів і тренерів, які приїхали до Києва на Чемпіонат Європи зі стрибків у воду, від імені міського голови Віталія Кличко.

«Радий вітати представників Європейської ліги плавання, суддів країн-учасниць, тренерів, керівників делегацій та всіх присутніх на урочистому прийомі, присвяченому проведенню чемпіонату Європи зі стрибків у воду. Уже третій рік Київ гостинно бере участь у проведенні чемпіонатів світу та Європи, що стає доброю традицією. Це надзвичайний вид спорту, де поєднується складність акробатичних елементів у польоті та синхронність виконання, талант, професіоналізм, пластичність, витримка та спортивний дух. Я особисто підтримую ініціативи проведення у Києві таких спортивних заходів, адже міська влада сьогодні ставить перед собою завдання – посилення пропаганди здорового способу життя. А досягти конкретних результатів можливо спільними зусиллями», – сказав Микола Поворозник та висловив подяку Європейській лізі плавання за довіру в виборі місця проведення цих змагань.

«Бажаю всім натхнення, незабутніх вражень від української столиці, яскравих емоцій від змагань за участю талановитих спортсменів із різних країн світу та сподіваюсь, що завдяки нашій спільній роботі ми і в наступному році проведемо чемпіонат світу зі стрибків у воду серед юніорів», – зазначив Микола Поворозник.

Чемпіонат Європи зі стрибків у воду проходить із 5 до 11 серпня 2019 року в Києві.

Чемпіонат Європи зі стрибків у воду збирає в Києві найсильніших спортсменів із 24 країн, зокрема: Ірландії, Угорщини, Данії, Фінляндії, Швеції, Грузії, Австрії, Норвегії, Білорусі, Хорватії, Нідерландів, Вірменії, Франції, Іспанії, Швейцарії, Великої Британії, Румунії, Туреччини, Німеччини, Болгарії, Італії, Польщі, Росії, України. Запланована кількість учасників – 251 особа, а саме 125 спортсменів та 126 офіційних осіб.

Програма змагань за посиланням: http://bit.ly/2YNGF7w.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]