Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Микола Поворозник: «Рішення закривати Київ на в’їзд та виїзд комісія не приймала»

16 березня 2020 року, 19:14

Рішення закривати Київ на в’їзд та виїзд комісія з питань техногенно екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій не приймала. Про це повідомив перший заступник голови КМДА під час під час прес-брифінгу щодо введення у Києві додаткових протиепідемічних заходів та обмежень для запобігання розповсюдження коронавірусу.

«Обмеження пересування людей між містом Києвом та іншими населеними пунктами України, а також пересування в громадських місцях без крайньої потреби має рекомендаційний характер. Це спільна відповідальність перевізників, пасажирів та їх працедавців», – підкреслив Микола Поворозник.

Він нагадав, що усім підприємствам столиці рекомендовано перевести працівників на дистанційну роботу.

«Переведення працівників на дистанційну роботу розвантажить громадський транспорт і зменшить ймовірність розповсюдження інфекційних захворювань. Таке рішення стосується організацій та підприємств усіх форм власності», – зазначив Микола Поворозник.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]