Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Микола Поворозник: Створення сучасного реабілітаційного центру для поранених захисників – один із пріоритетів столичної медгалузі (+фото)

05 травня 2023 року, 13:44

Місто працює над створенням сучасного реабілітаційного центру для поранених захисників. Як повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, сьогодні це пріоритет номер один столичної медичної галузі.

«Сьогодні потреба в сучасному реабілітаційному центрі для військових – це пріоритет нашої роботи. Ми плануємо створити його на базі одного з медичних закладів столиці, у якому працюють із пораненими захисниками, і зробити це ми маємо максимально оперативно. Саме тому ми залучаємо до цього проекту наших іноземних партнерів. Сьогодні із бельгійською делегацією на чолі з мером Брюсселя Філіпом Клозом відвідали заклад, на базі якого створюємо реабілітаційний центр, та поділилися планами», – розповів Микола Поворозник.

За його словами, наразі тривають ремонтні роботи, як у самому закладі, так і на його території.

«Це повне переобладнання палат та кабінетів під потреби пацієнтів, які проходять реабілітацію. І ми просимо партнерів допомогти нам із сучасним обладнанням та надати можливість навчатися у кваліфікованих фахівців. Переконаний, що спільними зусиллями ми створимо сучасний, комфортний центр для реабілітації наших захисників, який стане й методичним центром для здобуття досвіду інших фахівців із надання реабілітаційних послуг», – зазначив Микола Поворозник.

Один із медзакладів столиці, на базі якого облаштовують реабілітаційний центр для поранених захисників, відвідала бельгійська делегація на чолі з мером Брюсселя Філіпом Клозом (фото – КМДА, Олексій Самсонов)

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]