Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Минулого тижня київський метрополітен перевіз понад 5 мільйонів пасажирів, із яких більше 1 мільйона – пільговики

05 вересня 2023 року, 11:17

Минулого тижня столичний метрополітен перевіз понад 5 мільйонів пасажирів, із яких більше 1 мільйона – пільговики. Про це повідомляє КП «Київський метрополітен».

Тривають на підприємстві й планові роботи з утримання колійного господарства. Так, із 28 серпня до 4 вересня фахівці замінили 48 шпал та 4 бруси на стрілочних переводах. Окрім того, на станціях «Палац спорту» та «Либідська» проходять почергові капітальні ремонти ескалаторів.

Інтервали руху поїздів у години пік у будні дні наразі становлять 3-4 хвилини, у міжпікові – 6-8 хвилин. У вихідні дні інтервал між поїздами вдень – 6-7 хвилин. Детальна інформація про графік роботи метрополітену за посиланням: http://metro.kyiv.ua/node/7290.

Нагадуємо, що під час повітряної тривоги рух поїздів наземними ділянками призупиняється, а підземні станції працюють як укриття цілодобово.

Прохід на станцію в комендантську годину (із 00:00 до 05:00) під час повітряної тривоги такий:

  • при вході в метрополітен як укриття обов’язково необхідно мати документ – посвідчення особи;
  • прохід на станції для укриття забезпечують правоохоронці. Контакт поліції розміщено біля входу.

Минулого тижня більше 7 600 людей, із яких 606 дітей, скористалися станціями метро як укриттям під час комендантської години.

Нагадаємо, що минулого тижня КП «Київський метрополітен» отримав черговий зчеп із шести вагонів варшавського метро. Наразі до Києва вже прибули 36 польських вагонів із 60. Транспортування ще 24 вагонів (4 зчепи) триватиме до кінця 2023 року.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]