Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Минулого тижня столичною підземкою скористалися 3,2 мільйона пасажирів

25 жовтня 2022 року, 14:09

Минулого тижня, 17-24 жовтня, столичною підземкою скористалися 3,2 мільйона пасажирів, із яких близько 745 тисяч – пільговики. Про це інформує КП «Київський метрополітен».

За цей період проведено необхідні планові ремонтні роботи. Зокрема, замінено 41 шпалу, 15 брусів на стрілочних переводах, 24 напівшпалки та 38 метрів рейки.

Також тривають почергові капітальні ремонти ескалаторів на станціях метро «Лісова» та «Дружби народів».

Інтервали руху поїздів у пікові години становлять 3-4 хвилини, у міжпік – 6 хвилин. Детальна інформація про роботу метрополітену за посиланням: http://metro.kyiv.ua/node/7290.

Нагадаємо, що під час повітряної тривоги рух поїздів наземними ділянками призупиняється, а підземні станції працюють як укриття цілодобово.

Прохід на станцію в комендантську годину (з 23:00 до 05:00) під час повітряної тривоги такий:

  • при вході в метрополітен як укриття обов’язково необхідно мати документ-посвідчення особи;
  • прохід на станції для укриття забезпечують правоохоронці. Контакт поліції розміщено біля входу. Також для виклику чергового можна скористатися дзвоником біля вхідних дверей;
  • уночі працює той же вестибюль, що й у денну зміну.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]