Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Міська влада активно працює над цифровою трансформацією та підвищенням інвестиційної привабливості столиці – Петро Оленич

09 вересня 2021 року, 17:41

Заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень у сфері цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Петро Оленич виступив на інвестиційному форумі RAU Investment Forum 2021.

«Київ змінюється. Як CDTO я розумію важливість таких подій для розвитку міста та діалогу між владою і бізнесом. Столиця відкрита для представників провідних інвестиційних компаній у різних сферах: інфраструктура, туризм, рітейл, девелопмент тощо», – написав Петро Оленич на своїй сторінці у Facebook.

CDTO Києва підкреслив, що для того, щоб зробити місто привабливим та безпечним для інвестування, міська влада активно працює над цифровою трансформацією столиці.

«Для цього вводимо нові сервіси, залучаємо до процесів ІТ та бізнес-спільноту, вдосконалюємо цифрову систему обліку земельних ресурсів, публікуємо реєстр містобудівних умов та обмежень тощо», – заявив Петро Оленич.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]