Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Міська влада планує відкрити Центр комунального сервісу в кожному районі столиці

21 жовтня 2016 року, 14:28

Міська влада планує за наступні кілька місяців відкрити 9 нових Центрів комунального сервісу, які працюватимуть за принципом єдиного вікна і надаватимуть понад 40 різних послуг та консультацій з питань житлово-комунального господарства. Про це сьогодні заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв під час презентації оновленого сайті Комунального концерну «Центр комунального сервісу» (ЦКС).

«Центр комунального сервісу, який ми відкрили восени минулого року, діє за принципом єдиного вікна і кияни можуть отримати понад 40 видів послуг в одному місці. Єдиний такий повноцінний центр з електронною чергою та експрес-обслуговуванням зараз розташований на бульварі Академіка Вернадського, 63-А. Крім того, у ЦКС встановлено веб-камери і стан обслуговування можна побачити в реальному часі на сайті ЦКС. Ще 74 точки у восьми районах працюють за місцем проживання людей в єдиній системі оперативного обслуговування», – розповів Петро Пантелеєв.

За його словами, за рік роботи до ЦКС звернулося понад один мільйон киян.

«Цього року ми плануємо розширити мережу закладів і збудувати ще 9 нових центрів у кожному районі столиці. Всі центри здійснюватимуть обслуговування в форматі «open space», без зачинених кабінетів та довгих черг», – підкреслив він.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]