Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Міська влада та бізнес звернулися до киян та гостей міста із закликом дотримуватися протиепідемічних заходів у період новорічно-різдвяних свят (текст заяви)

24 грудня 2021 року, 15:12

Шановні кияни та гості міста!

Вже завтра, 25 січня, розпочинаються масові новорічні та різдвяні свята. Більшість із нас разом із родинами традиційно долучиться до різноманітних заходів, братиме участь у богослужіннях.

На святкових вуличних локаціях, в ТРЦ, ресторанах, у театрах та концертних залах на киян та гостей столиці чекають насичені новорічні програми.

Ми будемо перебувати серед великої кількості людей.

Важливо не спричинити нового спалаху захворюваності. Аби столиця знов не повернулась до «червоної» зони, просимо бути максимально уважними до свого здоров’я.

У Києві щодня – нові випадки захворювання на COVID-19. Тож закликаємо вас у громадських місцях дотримуватись заходів протиепідемічної безпеки.

Захищати обличчя масками, зберігати безпечну дистанцію, використовувати дезінфектори, уникати скупчень та вакцинуватись. 

За можливості попросіть літніх батьків залишитися вдома та уникати натовпу.

На кожному з нас – особиста відповідальність за подальшу епідситуацію в Києві. Важливо утримати зниження кількості хворих, яке спостерігається у столиці, та не допустити подальших спалахів хвороби.

Вітаємо вас із новорічними та різдвяними святами! Нехай 2022-й буде роком нових досягнень, достатку і перемоги над хворобою.

 

З повагою

Київська міська державна адміністрація

Коаліція бізнес-асоціацій Українська Рада Бізнесу

Європейська Бізнес Асоціація

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]