Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Мокрий сніг і зниження температури: 118 одиниць спецтехніки «Київавтодор» посилено обробляють дороги, мости й тротуари столиці

03 лютого 2022 року, 15:07

Зранку у столиці розпочався мокрий сніг. Заздалегідь підготовлена спецтехніка «Київавтодору» одразу розпочала роботу на столичних дорогах.

В усьому місті триває обробка дорожнього покриття протиожеледними матеріалами. Першочергово їх наносять на підйоми і спуски, гранітну бруківку, мости і шляхопроводи, тротуари.

Наразі працює 118 одиниць спецтехніки.

Після закінчення снігопаду прогнозують різке похолодання. За кілька годин температура знизиться з +2°С до -7°С.

За таких умов обробка доріг, мостів і тротуарів відбуватиметься ще інтенсивніше.

Про необроблені ділянки й території можна повідомляти до Контактного центру міста Києва 15-51.

Звертаємо увагу, що завтра, 4 лютого, на дорогах столиці очікується ожеледиця. Водіям та пішоходам слід бути обережними, пересуваючись містом.

Нагадуємо водіям, що у період погіршення погодних умов не варто залишати авто на тротуарах, крайніх смугах доріг та узбіччях, аби не заважати працювати спецтехніці. Автівки, які заважають дорожникам, евакуюють.

Обробка доріг протиожеледними матеріалами

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]