Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Муніципальна охорона» та «Муніципальна варта» забезпечували безпеку під час святкування Дня столиці та Дня Києва

27 травня 2019 року, 11:49

Комунальне підприємство «Муніципальна охорона» та громадське об’єднання «Муніципальна варта» забезпечували безпеку у столиці під час святкування Дня столиці та Дня Києва. Про це повідомив керівник апарату Київської міської державної адміністрації Дмитро Загуменний на своїй сторінці у Facebook.

«Враховуючи велику кількість заходів, хлопців переведено на посилений режим несення служби, загальна кількість залучених до патрулювання у місті – 300 осіб», – зазначив Дмитро Загуменний.

За його словами, до патрулювання центру міста залучалися представники ГО «Муніципальна варта», що діяли у тісній співпраці з представниками підрозділів Національної поліції.

Представники КП «Муніципальна охорона» забезпечували безпеку у парках міста, а також під час проведення святкових заходів.

«Київ залучає до роботи у «Муніципальній охороні» та «Муніципальній варті» ветеранів АТО/ООС, тож спокій та безпека столиці у надійних руках», – нагадав Дмитро Загуменний.

Нагадаємо, що комунальне підприємство «Муніципальна охорона» створено рішенням Київради з метою забезпечення належної охорони комунального майна територіальної громади міста Києва та надання послуг охорони іншим суб’єктам господарювання.

Згідно з рішенням Київради від 20 грудня 2018 року № 532/6583 комунальному підприємству було визначено адресний перелік об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Києва, які воно має першочергово взяти під охорону. Місто зробило особливий акцент на соціальну складову.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]