Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У ЦНАПі Святошинського району доступні нові послуги: видача посвідчень водія, реєстрація та перереєстрація транспортного засобу

27 травня 2019 року, 12:49

За підтримки Регіонального сервісного центру МВС в м. Києві та Київської міської державної адміністрації Центр надання адміністративних послуг Святошинського району відкриває нові послуги: з первинної реєстрації транспортних засобів та заміни посвідчень водія. Святошинський ЦНАП став третім сервісним центром, який впровадив відповідну послугу. Про це повідомили у Святошинській РДА.

«Ми зробили ще один крок до впровадження комплексних адміністративних послуг, що виникають за життєвими обставинами. Нещодавно наш ЦНАП став надавати послугу у форматі 3 в 1 при народженні дитини, що включає – оформлення свідоцтва про народження дитини, оформлення матеріальної допомоги при народженні дитини та реєстрація місця проживання», – заявив голова Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Володимир Каретко.

Відтепер під час зміни прізвища заявник одразу може отримати ID-картку, перереєструвати водійські права та транспортний засіб. У разі зміни місця реєстрації – зареєструвати місце проживання, а також перереєструвати техпаспорт та номерні знаки на авто.

Функція видачі першого водійського посвідчення залишається за МВС.

Довідково.

Центр надання адміністративних послуг Святошинського району в оновленому форматі «відкритий офіс» працює з грудня 2015 року. Центр надає понад 150 адміністративних послуг. Серед найпопулярніших послуг, за якими звертаються кияни: реєстрація місця проживання, паспортні послуги, реєстрація права власності на нерухоме майно та реєстрація бізнесу. Із повним переліком послуг можна ознайомитись за посиланням: https://cutt.ly/Uy66PE.

Із початку року (станом на 24.05.2019 р.) було прийнято близько 47 тисяч заяв про надання адміністративних послуг. За минулий рік у ЦНАПі було оформлено 100 033 заяви.

Святошинський ЦНАП працює 6 днів на тиждень без обідньої перерви за адресою: просп. Перемоги, 97.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]