Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На 83 вулицях і шляхопроводах Києва завершено середні ремонти – Олександр Федоренко (+фото)

12 жовтня 2020 року, 12:58

Дорожній сезон 2020 року виявився успішним на середні ремонти. Завдяки зекономленим коштам через аномально теплий попередній осінньо-зимовий період бюджетні видатки спрямували на оновлення доріг і штучних споруд столиці. Про це повідомив в. о. генерального директора КК «Київавтодор» Олександр Федоренко.

«Із початку цього року виконано середній ремонт на 83 вулицях і шляхопроводах. Зміни помітні у всіх районах міста. На завершальних етапах ремонт вулиці Якуба Коласа, проспекту Лобановського, вул. Бойчука. Більшу частину робіт виконали і на вул. Академіка Білецького, де в рамках середнього ремонту облаштувати антикишені, підвищений пішохідний перехід, велосмугу і офіційні місця для паркування», – зазначив Олександр Федоренко.

Загалом роботи тривають на 27 об’єктах. Ще на 5 – розпочнуться найближчим часом.

Окрім заміни дорожнього покриття і тротуарів, у рамках середніх ремонтів оновлюють і штучні споруди.

Середнім ремонтом передбачено оновити 14 споруд. На 11 об’єктах роботи уже виконано. Ще на 3 – завершальні етапи: шляхопровід на перетині вул. Братиславської з вул. Шолом Алейхема (біля ринку «Юність»), Повітрофлотський шляхопровід, міст пішохідний на просп. Броварському біля птахофабрики.

Завдяки середнім ремонтам дорожники відмовляються від ямкового. Такі оновлення дозволяють відтермінувати проведення капітального ремонту.

Середній ремонт на столичних вулицях

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]