Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Валентин Мондриївський: Понад півмільйона українців за рік скористалися послугами Освітнього Хабу

12 жовтня 2020 року, 12:49

Міський проєкт «Освітній Хаб міста Києва» посів перше місце в номінації  «Підвищення кваліфікації державних службовців, голів місцевих державних адміністрацій, їх перших заступників та заступників» у конкурсі Національного агентства України з питань державної служби. Про це повідомив в. о. першого заступника голови КМДА Валентин Мондриївський.

«Освітній Хаб переміг у чесній конкурентній боротьбі із провідними вузами України. Лише за рік його існування вже понад півмільйона українців змогли скористатися освітніми послугами. При цьому як дистанційно – на онлайн платформі, так і очно – на офлайн тренінгах від сертифікованих тренерів», – зазначив Валентин Мондриївський.

Він пояснив, що найпопулярнішим форматом дистанційного навчання у світі вважаються відеолекції із використанням мультимедійних SCORM-курсів. Дані освітні матеріали були створені на замовлення Української Школи Урядування спеціально для державних службовців.

«Наразі понад 5000 державних службовців проходять підвищення кваліфікації на сайті Освітнього Хабу. Це і заступники міністрів, і державні секретарі міністерств, і керівники місцевих державних адміністрацій», – розповів Валентин Мондриївський.

Він додав, що окрім освітніх матеріалів на сайті можна створити й інтерактивне резюме, що є візитівкою навичок, про які не можна дізнатися зі звичайного резюме. Долучитися до проєкту можуть усі охочі за посиланням: eduhub.in.ua.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]