Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На Kyiv Smart City Forum столицю визнали «Найбільш комфортним містом для життя»

31 жовтня 2018 року, 14:10

У межах Kyiv Smart City Forum 2018 відбулася щорічна церемонія нагородження міст-лідерів із впровадження інноваційних рішень в інфраструктуру.

Було відзначено найкращі міські проекти, громадські й державні ініціативи у шести номінаціях. Експертна рада визначила найкращі міста у різних напрямах розвитку smart city середовища. Нагороди, відповідно, отримали:

  • у номінації «Краще інноваційне місто» – Харків;
  • у номінації «Краща транспортна модель міста» – Тернопіль;
  • у номінації «Найбільш комфортне місто для життя» – Київ;
  • у номінації «Місто стартапів» – Львів;
  • у номінації «Екологічне й енергоефективне місто» – Кривий Ріг;
  • у номінації «Відкрите місто 2018» – Дрогобич.

Нагадаємо, Kyiv Smart City Forum відбувається вже втретє. Цього року на форум зібралися понад 1200 учасників та гостей, зокрема, міські голови і представники адміністрацій українських міст, IT-спільнота, представники бізнесу, експерти і громадські діячі. Заплановано виступи 50 найцікавіших іноземних та українських спікерів. Також на форумі працює 6 тематичних секцій, де тривають виступи формату Short Talks. Гості форуму можуть відвідати Smart Expo Zone та Lounge Zone.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]