Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На автошляхах столиці працює спецтехніка КК «Київавтодор»

22 листопада 2017 року, 9:06

 

Сьогодні, 22 листопада, із 7:30 у столиці спостерігалось різке погіршення погодних умов – опади у вигляді мокрого снігу. 112 одиниць снігоприбиральної техніки шляхово-експлуатаційних підприємств комунальної корпорації «Київавтодор» оперативно вийшли на вихідні позиції на вулично-дорожній мережі. Про це повідомили в КК «Київавтодор».

Як повідомили в комунальній корпорації, для недопущення утворення слизькості наразі на аварійно-небезпечних ділянках вулично-дорожньої мережі виконується превентивна обробка дорожнього покриття.

Відповідними фахівцями корпорації відслідковуються зміни погодних умов за допомогою метеорадара та метеостанцій. У разі подальшого зниження температури снігоприбиральна техніка негайно розпочне обробку дорожнього покриття.

Нагадаємо, що з 1 листопада у шляхово-експлуатаційних підприємствах комунальної корпорації «Київавтодор» цілодобово чергують 345 одиниць снігоприбиральної техніки.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]