Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На будівлі Київради оновлюють банер, який нагадує про героїзм Захисників Маріуполя та необхідність їх повернення додому живими

09 березня 2024 року, 11:33

На будівлі Київської міської ради спільно з Асоціацією родин захисників «Азовсталі» оновлюють банер, який нагадує про героїзм захисників Маріуполя та необхідність їх повернення додому живими.

Як зазначили у Київській міській раді, захисники Маріуполя, Азовсталі, усі наші Герої – це титани, на яких тримається наша країна. Немає стільки слів, щоб повністю висловити їм нашу вдячність за все, що вони роблять для кожного з нас. Київ пам’ятає про відважних Захисників нашої країни. Ми закликаємо світову спільноту робити все необхідне, щоб кожен український військовополонений повернувся додому. Цей банер буде на будівлі допоки останній Захисник та Захисниця Маріуполя не повернуться додому. Як вимога, як нагадування, нам та світу про полонених Героїв та Героїнь.

Нагадаємо, на початку червня 2022 року банер було розміщено на будівлі Київради за ініціативи ГО «Асоціація родин захисників «Азовсталі» та БФ «Фонд підтримки родин захисників «Азовсталі».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]