Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На ділянці, де напередодні було незаконно облаштовано парковку на велодоріжці, встановили бетонні блоки

11 травня 2021 року, 18:40

На проспекті Перемоги, 67, де напередодні було незаконно облаштовано парковку на місці велодоріжки, встановили 11 бетонних блоків. Про це розповів заступник голови КМДА Костянтин Усов.

«Я дав вказівку встановити бетонні блоки, аби на цій ділянці не паркувалися автомобілі. Це – тимчасове рішення, доки ми не повернемо велодоріжку громаді. Наголошую – тут не може бути парковки! Де є велодоріжка або пішохідна інфраструктура – це громадська територія, і вона має бути відновлена найближчим часом», – підкреслив Костянтин Усов.

Блоки унеможливили незаконне паркування і убезпечили водіїв від аварійних ситуацій на проспекті Перемоги. У КМДА попередили, що у разі їх зникнення буде відкрито кримінальне провадження, оскільки вони знаходяться на балансі комунального підприємства «Центр організації дорожнього руху».

Боротьба з незаконним паркуванням: встановлення бетонних блоків на проспекті Перемоги, де напереродні було незаконно облаштовано парковку

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]