Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Парк динозаврів у столичному Гідропарку відвідало майже 40 тисяч людей

11 травня 2021 року, 19:59

З початку роботи парк динозаврів, який розташовано у столичному Гідропарку, відвідало майже 40 тисяч киян та гостей столиці. Про це повідомив сьогодні, 11 травня, в.о. директора КЗ «Парк культури та відпочинку «Гідропарк» Олександр Нечас.

За його словами, така кількість гостей парку вказує на позитивну тенденцію розвитку КЗ «Парк культури та відпочинку «Гідропарк».

«Я впевнений, що сучасний парк динозаврів стане справжньою візитівкою нашого міста. На цьому ми зупинятися не будемо, бо в наших планах спільно з міською владою облаштувати всю територію Гідропарку», – зазначив Олександр Нечас.

Нагадаємо, що 2 травня, у Києві, на території Гідропарку було відкрито найбільший парк динозаврів в Україні, у якому розміщено близько 50 роботизованих фігур динозаврів реальних розмірів. У другій черзі парку очікується відкриття фігур комах-велетнів. Парк працює щоденно, з 10:00 до 21:00.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]